JACK & JONES is sponsor geworden van het Stargo Basketball Camp

Wij zijn trots mede te delen dat JACK & JONES sponsor is geworden van het Stargo Basketball Camp!

JACK & JONES is kwaliteitsfashion voor de moderne man en bestaat omdat zij van denim houden, wat sinds 1990 de kern van hun aanbod is. Tegenwoordig bestaat het merk JACK & JONES uit zes verschillende submerken, waardoor zij alles aanbieden wat een man nodig heeft in zijn kledingkast. Van casual en jeugdige items tot outfits met een volwassen uitstraling. En hoewel de focus bij JACK & JONES op hoogwaardige stoffen en behandelingen ligt, blijft het toch één van de scherpst geprijsde merken. Daarnaast hecht JACK & JONES veel waarde aan haar werknemers en worden zij goed en professioneel begeleid tijdens hun opleiding.

JACK & JONES staat voor kwaliteit, professionaliteit en goede begeleiding en past daarom uitstekend bij de visie van het Stargo Basketball Camp

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven