Stargo Basketball is in 2017 opgericht door (oud) professionele basketballers en internationals, Stefan Mladenovic, Arvin Slagter en Drago Pasalic.
Stargo is opgericht met als doel om de jeugd te voorzien van de best mogelijke trainingsmogelijkheden. Via onze stichting doen wij er alles aan om de best mogelijke coaches en begeleiders te vinden om onze deelnemers en deelneemsters optimaal te voorzien in hun trainingsbehoeften. Naast basketbal vinden wij het enorm belangrijk dat wij alle deelnemers en deelneemsters bepaalde normen en waarden meegeven die wij belangrijk achten om succesvol te zijn op het basketbalveld en in ieder zijn maatschappelijke carrière.

Tevens vinden wij het enorm belangrijk dat iedereen een eerlijke kans moet hebben om mee te doen. Door onze samenwerking met Stichting Leergeld & Noorderpoort kunnen ook deelnemers en deelneemsters die zich niet in de bevoorrechte financiële situatie bevinden meedoen.

Missie: Het verbeteren van de basketbal skills van spelers en speelsters via plezier en hard werken waarbij discipline voorop staat.

Visie: De beste basketbalopleiding en mogelijkheden bieden aan alle jonge spelers/speelsters zodat deze het maximale uit zich zelf kunnen halen en op het allerhoogste niveau kunnen spelen.

 

 

 

 

Scroll naar boven