Sponsor worden

Als sponsor van het Stargo Basketball Camp bent u erg belangrijk voor het bewerkstelligen van onze grootste doelstelling, dat van het verbeteren van de basketbal skills bij jongeren tussen de 9 en 19 jaar en hun hierbij tevens bepaalde normen en waarden bij te brengen waar zij niet alleen in de sport maar gedurende hun hele leven iets aan zullen hebben.

Wij zullen eerlijk en transparant zijn, via het sponsoren van ons camp zult u geen grote naamsbekendheid krijgen en zult u geen directe grote bedrijfsdoelstellingen kunnen bewerkstelligen. Echter zult u wel partner zijn en een erg belangrijke bouwsteen zijn voor het bevorderen van het sporten onder de jeugd in de regio.

Wij geloven dat iedereen een even grote kans verdient om mee te mogen doen aan ons camp en via onze huidige sponsors kunnen ook kinderen meedoen waarvan de ouders zich niet in de bevoorrechte situatie bevinden om de kosten voor ons camp te kunnen betalen. Daar zijn wij onze sponsors erg dankbaar voor en dit laat zien dat veel bedrijven en organisaties in onze regio hun hart op een goede plek hebben!

Met clubs als FC Groningen, SC Heerenveen, Donar Basketball en Aris Leeuwarden die de trots zijn van het Noorden hebben wij uitstekende relaties en met de bedrijven/sponsors van deze clubs ook. Wij kunnen u helpen met uw relatiedoelstellingen via skybox en businesskaarten bij de desbetreffende clubs.

Via onze sponsorpakketten bieden wij 2 sponsorpakketten aan. Dit zijn de Slam dunk pakket en de Assist pakket. Hiernaast denken wij graag mee met u om onze pakketten op maat te maken en kijken wij ook graag mee op welke manier uw bedrijf unieke activaties kan bedenken om samen met ons de kinderen te laten blijven bewegen!

 

 

Sponsorpakketten Slam Dunk Pakket Assist pakket
Vermelding met logo en naam op onze website en social media pagina’s X X
Vermelding van logo op onze banners tijdens het camp X X
Vermelding van logo op het Stargo Basketball Camp T-shirt X X
Vermelding van logo onderaan op promotie artikelen van Stargo Basketball Camp (flyers + posters) X
Vermelding van logo bovenaan groot op promotieartikelen van Stargo Basketball Camp (flyers + posters) X
Vermelding van logo met naam op wedstrijd en trainingstenue deelnemers X
Vermelding van logo en naam op Stargo Basketball Campfoto X
Sponsor kan gebruik maken van businessclubmogelijkheden van basketbal club Donar basketbal X X
Sponsor kan gebruik maken van businessclubmogelijkheden van voetbal club SC Herenveen X X

* Voor de businessclub kaarten/skyboxkaarten dient de sponsor dit 3 weken van te voren aan de organisatie van Stargo Basketball
Camp aan te vragen.

Scroll naar boven