Onze coaching staff wordt uitgebreid en versterkt met een nieuwe coach!

Onze coaching staff wordt uitgebreid en versterkt met een nieuwe coach!

Femke Ponsioen

Ook Femke Ponsioen zal ons coachingsteam komen versterken voor onze eerste editie van het Stargo Basketball Camp.

Als speelster is Femke begonnen te basketballen in Alpen. Vervolgens heeft zij onder anderen voor BV Hoofddorp en Leiderdorp gespeeld in de Junioren en Dames eredivisie. Op haar 18e is ze haar grote droom gaan najagen in Amerika door voor Coastal Carolina te gaan spelen in de NCAA division 1. Na 4 jaar in the Big South conference gespeeld te hebben en een diploma behaald te hebben keerde ze terug naar Nederland. Als basketbalcoach heeft zij haar ervaring opgedaan in zowel Nederland, Amerika en Dubai. Als docent lichamelijke opvoeding op de internationale scholen in Washington en Dubai ,was ze ook verantwoordelijk voor de high school teams van de meiden op de desbetreffende scholen.

Wij zijn als organisatie zeer blij dat Femke ons team komt versterken van de zomer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven