Samenwerking Stargo Basketball Camp en Stichting Leergeld verlengd

Met veel plezier kunnen wij meedelen dat er net als vorig jaar vanuit Stichting Leergeld Groningen plaatsen voor ons camp beschikbaar worden gesteld. Dit betekent dat kinderen afkomstig uit de gemeenten Groningen, Haren of ten Boer hun volledige deelname aan het camp vergoed kunnen krijgen.

Wat is Stichting Leergeld?
Stichting Leergeld ondersteunt schoolgaande kinderen (van 4 tot 18 jaar) van ouders met lage inkomens omdat ze vindt dat alle kinderen mogen meedoen.
Via lokale Leergeld stichtingen biedt Leergeld deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.
Aanvraag doen?


Via Stichting Leergeld kun je hier: https://www.leergeld.nl/groningen/doe-een-aanvraag een aanvraag doen. Vergeet niet om je ook nog voor ons camp aan te melden wanneer de aanvraag is goedgekeurd. Er is beperkt plek, dus wacht niet te lang met je aanvraag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven