Samenwerking STARGO en Stichting Leergeld

Met veel plezier kunnen wij meedelen dat er vanuit Stichting Leergeld Groningen 20 plaatsen voor ons camp beschikbaar worden gesteld. Dit betekent dat 20 kinderen afkomstig uit de gemeenten Groningen, Haren of ten Boer hun volledige deelname aan het camp vergoed kunnen krijgen.

Wat is Stichting Leergeld?

Stichting Leergeld ondersteunt schoolgaande kinderen (van 4 tot 18 jaar) van ouders met lage inkomens omdat ze vindt dat alle kinderen mogen meedoen.
Via lokale Leergeld stichtingen biedt Leergeld deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.

Aanvraag doen?

Via Stichting Leergeld kun je hier een aanvraag doen. Vergeet niet om je ook nog voor ons camp aan te melden wanneer de aanvraag is goedgekeurd. Er is beperkt (20 plaatsen) plek, dus wacht niet te lang met je aanvraag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven