Nieuwe coach!

Onze coaching staff wordt versterkt en uitgebreid met een nieuwe coach!

Tyronne Marioneaux

Tyronne ”Tree” Marioneaux is zijn basketbaldroom als speler begonnen in Amerika. Bij Loyola University maakte hij zijn debuut in de NCAA. Daar maakte hij indruk en werd in 1971 gedraft in de NBA. Door zijn lichte gewicht was het moeilijk voor hem om het op te nemen tegen de NBA centers van de jaren ”70 en besloot hij naar Nederland te komen.

In Nederland heeft ”Tree” jarenlang gespeeld in de eredivisie en heeft hij 2 nationale kampioenschappen behaald als speler.

Na zijn spelerscarrière is ”Tree” gaan coachen. De afgelopen jaren heeft hij verschillende nationale jeugdteams van Nederland gecoacht en heeft hij met verschillende jeugd club teams nationale titels behaald. ”Tree” heeft verschillende spelers opgeleid die op het hoogste niveau spelen/hebben gespeeld in Nederland.

We zijn als organisatie erg blij met de komst van ”Tree”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven