Algemene informatie

STAR GO- Basketball Camp

“The place where young talents come and future STARS will GO!”

Het initiatief voor het “STARGO”-Basketball Camp is ontstaan omdat wij vinden dat ook de jeugd in het Noorden van Nederland een goed basketbalkamp verdient. Hier zijn misschien wel de fanatiekste basketballiefhebbers van Nederland te vinden.

Op ons camp gaat het om de fundamentele ontwikkeling van jonge basketball(st)ers, in de leeftijdscategorie van 9 t/m 19 jaar, ongeacht op welk niveau ze spelen. We zullen aandacht besteden aan vele verschillende aanvallende en verdedigende skills. Dit doen we op individuele basis, maar ook in teamverband. Deze skills zullen worden aangeleerd op een fundamentals wijze, maar ook gecombineerd worden met leren op een spelende wijze.

We willen onze deelnemers laten ervaren hoe het is om iedere dag te trainen, te eten en te rusten. Zo ervaren ze hoe het is om te leven als een echte prof.

Het is ons streven om aan het eind van de camp week elke deelnemer(ster) met mooie herinneringen plus nieuwe en/of verbeterde skills naar huis te laten gaan. Wij willen graag al onze deelnemers een duwtje in de goede richting geven om zich verder te kunnen ontwikkelen als basketball(st)er en als mens.

Onze thuisbasis voor deze week is sportcentrum ‘de Hullen’ te Roden. We zullen hier vanaf maandagochtend 24 juli tot vrijdagmiddag 28 juli verblijven. We trainen, eten en slapen de gehele week in het sportcomplex. Omdat we daar te gast zijn zullen we alle deelnemers duidelijk de regels uitleggen van het sportcomplex en het basketball camp. We verwachten dat deze regels nageleefd en gerespecteerd worden door alle deelnemers. Dit om het camp zo soepel mogelijk te laten verlopen en de veiligheid van alle aanwezigen te kunnen waarborgen.

Wil jij deelnemer(ster) zijn op het basketball camp van het Noorden? Zorg er dan voor dat je het inschrijfformulier volledig invult en de factuur van €350,- vóór 24 juni 2023 betaalt hebt, op de rekening van Stichting Stargo Basketball, IBAN: NL 55 INGB 0007 7122 76.

Hiervoor krijg je een onvergetelijke week basketball camp met:

  • Drie maaltijden per dag
  • Vier overnachtingen
  • Medische begeleiding
  • Professionele training
  • Reversible ‘Stargo Basketball Camp’
  • ‘Stargo Basketball Camp’ t-shirt
  • Je eigen basketbal
  • Deelnemersdiploma
  • ‘Stargo Basketball Camp’ foto
Disclaimer: Deelname aan sport kan bepaalde risico’s inhouden, zoals het oplopen van blessures. Deelname aan het camp vind geheel op eigen risico plaats. De organisatie en de sponsoren kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor enige schade in welke vorm dan ook. De organisatie behoudt zich het recht voor om foto’s gemaakt tijdens het camp te gebruiken en te publiceren zonder recht op vergoeding voor anderen. Inschrijvingen kunnen door de organisatie zonder reden geweigerd worden.
Tevens zijn wij ervan bewust dat door de Corona uitbraak wij extra moeten letten op de hygiëne en de veiligheid van alle deelnemers/deelneemsters. De organisatie en de sponsoren kunnen ook hier op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor enige schade in welke vorm dan ook.
Scroll naar boven