Aanmelden camp

Beste ouders,

Het is bijna zover, het Stargo Basketball Camp 2023 zal over 3 weken beginnen en wij hebben er als organisatie erg veel zin in!

Zoals beloofd zullen wij jullie nog extra informatie geven met betrekking tot het brengen en ophalen van uw kinderen. Ook zal er zoals elk jaar weer de gelegenheid zijn op de woensdag 26 juli, om langs te komen op het camp en uw kinderen te zien en eventueel wat schone spullen mee te brengen.

Op maandag 24 juli zijn alle deelnemers en deelneemsters welkom. Wij zullen vanwege de drukte alle deelnemers/deelneemsters verdelen in 3 groepen bij binnenkomst.

Groep A is welkom vanaf 9.30-9.45. Dit zijn alle deelnemers/deelneemsters waarvan de achternamen beginnen met de letter A tot en met de letter I.

Groep B is welkom vanaf 9.45-10.00. Dit zijn alle deelnemers/deelneemsters waarvan de achternamen beginnen met de letter J tot en met de letter R.

Groep C is welkom vanaf 10.00-10.15. Dit zijn alle deelnemers/deelneemsters waarvan de achternamen beginnen met de letter S tot en met de letter Z.

Na het wegbrengen van uw kinderen verzoeken wij jullie (ouders) allemaal om de zaal te verlaten zodat wij om 10.25 kunnen beginnen met de opening van het camp.

Op woensdag 26 juli zijn alle ouders welkom vanaf 18.30 in de sporthal. Wij verzoeken jullie om alleen in de kantine en de tribunes te verblijven.
Vanaf 19.00 kunnen jullie de kinderen in actie zien tegen elkaar tijdens de Stargo Basketball Games en zullen wij daarna een korte coaches tegen de kinderen game doen. Wij verwachten dat wij om 21.00 klaar zijn met alle wedstrijden en verzoeken jullie om 22.00 weer naar huis te gaan. Tussen 21.00 en 22.00 is er voldoende tijd om bij te praten.

Vrijdag 28 juli is de laatste dag van het camp en zijn jullie welkom vanaf 13.30. Wij verwachten dat de afsluiting van het camp om 15.00 is.

Nog een aantal dingen om rekening mee te houden. Ons advies is dat de deelnemers/deelneemsters zo weinig mogelijk waardevolle spullen meenemen. Net als elk jaar zullen wij een bank hebben waar de kinderen hun waardevolle spullen kwijt kunnen.
Tevens is het ook belangrijk dat jullie controleren dat de luchtbedden in orde zijn en niet lekken!!! Nachtrust is erg belangrijk om te herstellen. 2-3 trainingen per dag zijn veel namelijk. 

Ook willen wij meegeven dat wij gedurende het camp 3 maaltijden hebben en daarnaastvoldoende fruit hebben gedurende de dag om te snacken. Neem je eigen bidon mee!
In de avond kunnen de kinderen indien ze dat zelf willen ook wat bestellen in de kantine. Dat is op eigen kosten. Op de donderdag gaan wij met zijn allen zwemmen. Hier zullen wij erg attent zijn. Echter willen wij graag weten indien uw kind eventueel niet kan zwemmen om dit alsnog aan te geven!

In de bijlage sturen wij nog 1 keer de checklist mee waarin staat wat er allemaal meegenomen dient te worden.

Indien er vragen zijn horen wij deze graag.

Tot de 24e!

Met sportieve groeten,
Stargo Basketball Camp

Scroll naar boven