AanmeldenGeslacht: *
JongenMeisje
Maat kleding*(Op dit adres ontvangt u de ontvangstbevestiging)

(te vinden op je zorgpas of in je polis)

Ik heb gehoord over het Stargo Basketball camp via:
WebsiteVerenigingFacebookInstagramKrantWedstrijd van DonarClinicPoster/FlyerAnders

Meld je je aan via stichting leergeld?:
NeeJa

Velden met * zijn verplicht.

Let op! Zorg ervoor dat je het inschrijfformulier volledig hebt ingevuld. Nadat wij een compleet ingevuld formulier hebben ontvangen zal er per mail een factuur van €295,- worden verzonden. De factuur dient vóór 1 juli 2021 betaald te zijn op de rekening van Stichting Stargo Basketball. IBAN: NL 55 INGB 0007 7122 76


Mocht je geen e-mail ontvangen, controleer dan of deze niet in je spamfilter is beland. Neem anders contact met ons op door middel van onze contactpagina.

Disclaimer: Deelname aan sport kan bepaalde risico’s inhouden, zoals het oplopen van blessures. Deelname aan het camp vindt geheel op eigen risico plaats. De organisatie en de sponsoren kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor enige schade in welke vorm dan ook. De organisatie behoudt zich het recht voor om foto’s gemaakt tijdens het camp te gebruiken en te publiceren zonder recht op vergoeding voor anderen. Inschrijvingen kunnen door de organisatie zonder reden geweigerd worden.

Tevens zijn wij ervan bewust dat door de Corona uitbraak wij extra moeten letten op de hygiëne en veiligheid van alle deelnemers/deelneemsters. Wij doen er alles aan om de hygiëne en veiligheid te waarborgen. Echter kunnen de organisatie en de sponsoren ook hier op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor enige schade in welke vorm dan ook.